Privacy- en cookieverklaring

Vragen? Neem contact met ons op.

+(31) 183-745045

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Via de websites www.xtendbusiness.nl van Xtend Business B.V. worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Xtend Business B.V. respecteert uw privacy en behandelt uw persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. De verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

In deze privacy verklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken, en met welk doel. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Gebruik van uw gegevens

Bij het gebruik van onze website en diensten laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Zo vragen wij bij diverse formulieren om enkele persoonsgegevens.

Verder biedt de website de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij u gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om uw vraag te behandelen.
Wij verwerken van u de volgende gegevens (medeafhankelijk van de acties die u uitvoert op onze site):

  • NAW-gegevens
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • IP-adres

Bovenstaande gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • u gebruik laten maken van onze dienstverlening
  • het beantwoorden van vragen die gesteld zijn via de website
  • het verbeteren van onze dienstverlening
  • opstellen van persoonlijke offertes
  • Bewaartermijnen

Bovenstaande gegevens worden bewaard zolang het nodig is om onze dienst aan u te leveren.

Beveiliging
Om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens tegen te gaan, nemen wij passende beveiligingsmaatregelen zoals een SSL certificaat en domeinnaamservers met DNSSEC.

De e-mail vanXtend Business B.V. wordt gehost bij De Webmakers Gorinchem en Oxillion Enschede alwaar verwerkersovereenkomsten zijn gesloten. Als u contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Oxillion Enschede.

Verstrekking aan derden
Xtend Business B.V. verstrekt uw gegevens niet aan derden, behalve in het geval van een wettelijke vordering of wanneer dit noodzakelijk verband houdt met de levering van een product of dienst.

Aanpassen van uw gegevens
U kunt de opgeslagen gegevens opvragen via e-mail. Indien u aanpassingen wilt aan uw eigen gegevens kunt u dit aan ons doorgeven via e-mail waarna wij ze zullen aanpassen.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens
Indien u aan ons persoonsgegevens heeft verstrekt, kunt u ons een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op via info@costo.nl.

Cookies
Xtend Business B.V. hecht veel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit van de website en de diensten. Op dit moment maakt Xtend Business B.V. nog geen gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig, klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Xtend Business B.V. sluit niet uit dat er in de toekomst cookies op de website gebruikt gaan worden. Raadpleeg bij twijfel dus eerst deze privacy policy die altijd up-to-date is.

OVER DEZE VERKLARING

Websites van derden
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Aanpassen privacy- en cookieverklaring
Xtend Business B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Wanneer er wijzigingen zijn, publiceren wij deze op onze website. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywet heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Als u vragen heeft over uw privacy en onze privacy- en cookieverklaring, dan kunt u deze stellen door contact op te nemen met Xtend Business B.V. via:

Franklinweg 12
4207 HZ Gorinchem
info@xtemdbusiness.nl
0183-745045

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst aangepast op 29 juni 2018

Modulaire oplossingen

Stel uw eigen logistieke software samen.

Laatste nieuws

Verhuizing Xtend biedt klanten een bredere gebruikservaring

Read more

Verhuizing Xtend biedt klanten een bredere gebruikservaring

05-2019 Xtend, ontwikkelaar van software voor de aansturing van de interne logistiek, verhuisde in 2018 naar het bestaande pand op de Dr. Paul Janssenweg in…

De Rolf groep schakelt over op WMS van Xtend

Read more

De Rolf groep schakelt over op WMS van Xtend

04-2019 Toen de huidige WMS leverancier van de Rolf groep, totaalleverancier voor kinderopvang en basisscholen, aangaf haar product niet meer verder te…

ICT en Logistiek: veel aandacht voor het optimaliseren van goederenstromen

Read more

ICT en Logistiek: veel aandacht voor het optimaliseren van goederenstromen

11-2018 Een druk bezochte beurs, waarbij bezoekers vooral veel concrete vraagstukken wilden bespreken. Op het IMCC Plaza stortte Xtend zich in het…

WMS specialist Xtend behaalt eervolle 3e plaats bij Skûtsjesilen 2018

Read more

WMS specialist Xtend behaalt eervolle 3e plaats bij Skûtsjesilen 2018

09-2018 Enige maanden geleden berichtten wij over onze toetreding tot het netwerk van het IMCC, een platform voor supply chain professionals bij…

Xtend verhuist naar Tilburg

Read more

Xtend verhuist naar Tilburg

06-2018 Wij verhuisden recent naar een nieuwe locatie op bedrijvenpark ‘Het Laar’ in Tilburg. Het moderne pand biedt een betere bereikbaarheid en een ruimere…

Xtend wordt partner IMCC

Read more

Xtend wordt partner IMCC

04-2018 Het IMCC is een kennisplatform gericht op leden: supply chain professionals bij voorraadhoudende bedrijven.

BLOG: Heb ik werkelijk een WMS nodig in mijn warehouse?

Read more

BLOG: Heb ik werkelijk een WMS nodig in mijn warehouse?

02-2018 Tijdens gesprekken op een beurs en events krijgen wij vaak deze vraag toegespeeld. Maar het antwoord hangt eigenlijk altijd af van de wensen en eisen.…

Nieuw WMS voor magazijn Kobout

Read more

Nieuw WMS voor magazijn Kobout

11-2017 Om aan de steeds toenemende eisen van de moderne logistiek te kunnen voldoen, heeft Kobout besloten om over te schakelen op een hoogwaardig Warehouse…

Xtend helpt Smyths Toys sneller orderpicken

Read more

Xtend helpt Smyths Toys sneller orderpicken

08-2017 E-commerce operatie van de speelgoedgigant Smyths krijgt boost van systemen Xtend en Costo

Kom eens op de koffie

We helpen u graag vrijblijvend met uw uitdaging!

Maak een afspraak

Enkele van onze klanten

Deze bedrijven hebben reeds kennis gemaakt met Xtend en haar oplossingen.

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Met deze informatie passen wij en derde partijen content of advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media. Lees hier meer over in onze Privacy- en cookieverklaring.