Privacy- en cookieverklaring

Questions? Please contact us.

+(31) 183-745045

Subscribe now!

Stay informed about Xtend and software developments in Intralogistics.

Via de websites www.xtendbusiness.nl van Xtend Business B.V. worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Xtend Business B.V. respecteert uw privacy en behandelt uw persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. De verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

In deze privacy verklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken, en met welk doel. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Gebruik van uw gegevens

Bij het gebruik van onze website en diensten laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Zo vragen wij bij diverse formulieren om enkele persoonsgegevens.

Verder biedt de website de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij u gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om uw vraag te behandelen.
Wij verwerken van u de volgende gegevens (medeafhankelijk van de acties die u uitvoert op onze site):

  • NAW-gegevens
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • IP-adres

Bovenstaande gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • u gebruik laten maken van onze dienstverlening
  • het beantwoorden van vragen die gesteld zijn via de website
  • het verbeteren van onze dienstverlening
  • opstellen van persoonlijke offertes
  • Bewaartermijnen

Bovenstaande gegevens worden bewaard zolang het nodig is om onze dienst aan u te leveren.

Beveiliging
Om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens tegen te gaan, nemen wij passende beveiligingsmaatregelen zoals een SSL certificaat en domeinnaamservers met DNSSEC.

De e-mail vanXtend Business B.V. wordt gehost bij De Webmakers Gorinchem en Oxillion Enschede alwaar verwerkersovereenkomsten zijn gesloten. Als u contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Oxillion Enschede.

Verstrekking aan derden
Xtend Business B.V. verstrekt uw gegevens niet aan derden, behalve in het geval van een wettelijke vordering of wanneer dit noodzakelijk verband houdt met de levering van een product of dienst.

Aanpassen van uw gegevens
U kunt de opgeslagen gegevens opvragen via e-mail. Indien u aanpassingen wilt aan uw eigen gegevens kunt u dit aan ons doorgeven via e-mail waarna wij ze zullen aanpassen.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens
Indien u aan ons persoonsgegevens heeft verstrekt, kunt u ons een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op via info@costo.nl.

Cookies
Xtend Business B.V. hecht veel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit van de website en de diensten. Op dit moment maakt Xtend Business B.V. nog geen gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig, klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Xtend Business B.V. sluit niet uit dat er in de toekomst cookies op de website gebruikt gaan worden. Raadpleeg bij twijfel dus eerst deze privacy policy die altijd up-to-date is.

OVER DEZE VERKLARING

Websites van derden
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Aanpassen privacy- en cookieverklaring
Xtend Business B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Wanneer er wijzigingen zijn, publiceren wij deze op onze website. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywet heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Als u vragen heeft over uw privacy en onze privacy- en cookieverklaring, dan kunt u deze stellen door contact op te nemen met Xtend Business B.V. via:

Franklinweg 12
4207 HZ Gorinchem
info@xtemdbusiness.nl
0183-745045

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst aangepast op 29 juni 2018

Modular solutions

Compile your own logistics software.

Latest news

Xtend & Costo reinforce their position in the market

Read more

Xtend & Costo reinforce their position in the market

02-2021 Directors and majority shareholders of Costo Intralogistics & Xtend Business Software sell controlling interest to OxGreenfield to ensure the…

Best wishes

Read more

Best wishes

01-2021 The colleagues of Xtend wishing you all the best for 2021!

Merry christmas & a happy new year

Read more

Merry christmas & a happy new year

12-2020 We wish you a merry Christmas and a happy new year! Our service and support department will be open during the holidays.

Sistercompany Costo is expanding

Read more

Sistercompany Costo is expanding

12-2020 Costo is opening its own facility in Portugal for the design and assembly of automatic storage systems.

Read more

Xtend receives an impressive order in Luxembourg

09-2020 Xtend & Costo receive an impressive order in Luxembourg from a leading logistic service provider.

Xtend moves and offers customers a better user experience

Read more

Xtend moves and offers customers a better user experience

05-2019 After moving in 2018, Xtend is ready for the next step. The software company moved in June 2019 to a modern new building at Droogdokkeneiland 31 in…

De Rolf Group switches to WMS from Xtend

Read more

De Rolf Group switches to WMS from Xtend

04-2019 When the current WMS partner of De Rolf group, a total supplier for childcare and primary schools, indicated that it would no longer further develop…

ICT & LOGISTIEK exhibitions; lots of attention for optimizing the flow of goods

Read more

ICT & LOGISTIEK exhibitions; lots of attention for optimizing the flow of goods

11-2018 A well-attended exhibition, where logistic professionals seek solutions for their warehouse and supply chain challenges.

WMS specialist Xtend finishes 3rd at Skutsjesilen 2018

Read more

WMS specialist Xtend finishes 3rd at Skutsjesilen 2018

09-2018 Some months ago we reported on us joining the network of the IMCC, a platform for supply chain professionals at stock-keeping companies.

Xtend moves to Tilburg

Read more

Xtend moves to Tilburg

06-2018 We recently moved to a new location at business park 'Het Laar' in Tilburg. The modern building offers better accessibility and a more spacious…

Let's meet!

Let us help you with your challenge.

Contact us now

Some of our clients

These companies have already become acquainted with Xtend and its solutions.

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Met deze informatie passen wij en derde partijen content of advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media. Lees hier meer over in onze Privacy- en cookieverklaring.